Case-IH

Het merk CASE-IH staat voor een lange traditie van leiderschap. Het vormt het hoogtepunt uit de geschiedenis van enkele roemruchte bedrijven en merken op het gebied van landbouwmechanisatie, zoals Case en International Harvester, om slechts een paar te noemen.
Elk van deze merken heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en ontwikkeling van CASE-IH. Door de jaren heen, zijn vele dingen veranderd, maar het rode merk zal altijd een sterke verbinding vertegenwoordigen met kwaliteit en innovaties.

QUANTUM V/N/F/CL

De Quantum serie bestaat uit maar liefst 16 modellen met vermogens van 75 tot 107 pk.

Of u nu druiven produceert, fruit verbouwt of een smalle tractor nodig hebt voor andere werkzaamheden, de slanke afmetingen, de kleine draaicirkel en het nieuwe ontwerp maken van de nieuwe Quantum uw meest waardevolle bezit.

Met nieuwe kenmerken, zoals een grotere hydraulische opbrengst, eenvoudigere aansluiting van de mid-mount hydraulische koppeling en een optionele geïntegreerde frontaftakas, combineren deze machines het beste van twee werelden. Enerzijds de kenmerken en eigenschappen van een specialistische tractor en anderzijds het ontwerp en de betrouwbaarheid van alle Case IH-producten.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH QUANTUM

 

FARMALL A

 De Farmall A serie bestaat uit 7 modellen met een motorvermogen van 55 tot 114 pk. Er zijn diverse transmissies leverbaar zowel met als zonder powershuttle. Door de voordelige aankoopprijs en lage bedrijfskosten is de Farmall A ook voor kleinere bedrijven een verstandige en verantwoorde investering. 

Klik hier voor de folder van de CASE-IH FARMALL A

 

 

FARMALL C

De Farmall C serie bestaat uit 7 modellen met vermogens van 58 tot 114 pk.

Bij de Farmall 55C, 65C en 75C modellen kunt u kiezen voor 2 of vierwielaandrijving en is de standaard 12×12 transmissie uit te rusten met een kruipbak of omkeershuttle.

De 4 topmodellen van de serie zijn ook verkrijgbaar met een Powershift met twee snelheden, die het aantal beschikbare versnellingen verdubbelt naar 24 vooruit- en 24 achteruitversnellingen, plus Powerclutch en Powershuttle. In combinatie met kruipbak is dit een 40×40 transmissie.

Door de compacte afmetingen en goede manoeuvreerbaarheid is het een ideale tractor voor de dagelijkse taken op het erf. De combinatie van het ergonomische design, de inklapbare en comfortabele bijrijdersstoel, de vlakke vloer, het lage geluidsniveau en de optionele airconditioning maakt het besturen van de Farmall C tot een fantastische ervaring.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH FARMALL C

LUXXUM

3 modellen van 100 tot 120 PK
De Luxxum tractoren bieden comfort van topniveau met een uitstekende veelzijdigheid. Dankzij een 32×32 transmissie met 4 traps powershift beschikt u altijd over de juiste versnelling voor een efficiënte werking voor algemene werkzaamheden in de akkerbouw, zware werkzaamheden in de veeteelt en alledaagse werkzaamheden in de landbouw. Of u nu werkt met aangekoppelde werktuigen, aanhangers, laders of transportwerkzaamheden verricht, de veelzijdige Luxxum tractor is een tractor voor diegenen die meer verwachten.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH LUXXUM

VESTRUM

4 modellen van 100 tot 130 PK

De nieuwe serie onderscheidt zich van de massa en combineert compacte afmetingen van een wendbare viercilindertractor met het eersteklas cabinecomfort en kenmerken van grotere Case IH-modellen. Het resultaat is de eerste Case IH-tractor in de 100 HP-klasse met de continu variabele CVXDrive-transmissie.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH VESTRUM CVXDRIVE modellen

MAXXUM

14 modellen van 100 tot 145 PK

De Maxxum is lang de norm van de middenklasse tractoren geweest; wendbare, zuinige, sterke en betrouwbare modellen met een ruime keuze aan transmissies. Er is keuze uit 4 en 6 cilinder modellen met een maximaal vermogen inclusief powerboost van maar liefst 175 pk.
De Maxxum beschikt over een ActiveDrive4 16V/16A 4 traps powershift transmissie 
De Maxxum Multicontroller beschikt over een ActriveDrive 8 24V/24A 8 traps powershift transmissie
De Maxxum CVX is uitgerust met de traploze CVX transmissie

Klik hier voor de folder van de CASE-IH MAXXUM

PUMA

7 modellen van 150 tot 240 PK
De Puma heeft zich ruimschoots bewezen als de belichaming van eersteklas kwaliteit. De Puma is gebouwd in Oostenrijk en uitgerust met een beproefde transmissie en de nieuwste FPT-motortechnologie, en houdt de standaarden die door zijn voorgangers zijn gezet, hoog.

De Puma kan zowel uitgevoerd worden met powershift tranmissie als automatische CVX transmissie. De serie bestaat uit 3 modellen met een korte wielbasis en 4 modellen met een langere wielbasis.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH PUMA EP modellen

OPTUM CVX

De Optum CVX serie bestaat uit 2 modellen van 270 en 300 pk nominaal.
Deze serie is krachtig, compact en manoeuvreerbaar met een uitstekende vermogens-gewichtsverhouding. Dankzij zijn verbluffend nieuw design en opvallende karakterlichten, zal deze trekker elke taak uitvoeren met het maximum aan vermogen, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH OPTUM CVX EP modellen

MAGNUM EP

De Magnum-serie werd in 1987 voor het eerst geïntroduceerd en heeft zich de afgelopen 27 jaar steeds verder ontwikkeld, om de eerste keus voor grootschalige landbouwbedrijven en loonbedrijven te worden die alleen genoegen nemen met het allerbeste. De nieuwe Magnum ploegt snel en efficiënt door iedere taak en levert op betrouwbare wijze dag in dag uit een indrukwekkende productiviteit. 

De Magnum kan zowel geleverd worden met een full powershift transmissie als met een CVX tranmissie. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de Rowtrack uitvoering met rupsbanden achteraan.

  

Klik hier voor de folder van de CASE-IH MAGNUM EP

STEIGER EN QUADTRAC EP

De Steiger en Quadtrac modellen staan voor maximale productiviteit onder alle omstandigheden. 8 modellen van 370 tot 620 pk.

Klik hier voor de folder van de CASE-IH Steiger en Quadtrac EP modellen